Webinar: Grup de suport pentru mame singure WAHM

Mamele singure au super-puteri.

Sportswoman with arms up celebrating success
Sportswoman with arms up celebrating success

Doar ca mai obosesc din cand in cand, iar atunci nu prea mai au incredere in ele.

Atunci cand ofera tot ce e mai bun micutului lor, atunci cand creeaza, educa, hranesc emotional si fizic, atunci cand au rabdare, cand lupta sau se joaca, atunci cand fac alegeri, cand se sacrifica pe sine asumandu-si roluri si masti care nu le vin- insa de care au nevoie pentru a reusi, atunci ele dau lectii de iubire tuturor celor care isi iau timp sa le observe. Uneori mamele singure traiesc teama ca nu vor reusi sa le faca pe toate sau ca nu vor fi indeajuns pentru copilul lor.

Va invit, dragi mamici, la un grup de suport in care veti afla cum sunteti tot ceea ce copilul vostru are nevoie si in care vom discuta despre:


– Familia mea: monoparentala fara etichete sau prejudecati
Disponibilitatea emotionala si stabilirea limitelor sanatoase in relatia cu cel mic si nu numai
Time management ecologic
– Discutia cu copilul despre relatia dintre parinti si absenta tatalui din familie
Rol si identitate: aspecte psihologice

Primul grup de suport online pentru mame singure care lucreaza de acasa este organizat de partenerii nostri, Asociatia Work at Home Moms Romania, in 20 iulie, incepand cu ora 10.00. Pentru inscrieri si detalii, contactati-i cu incredere pe contact@wahm.ro!

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/784617848326635/

Evenimentul este organizat cu mult drag pentru toate mamicile singure care lucreaza de acasa. Daca esti si tu un parinte 2in1, tatic sau mamica, te invit cu drag sa te inscrii la grupul de sprijin care ti se potriveste (detalii aici).