Adulti

EMDR pentru adulti

Tratament revolutionar bazat pe evidente clinice, recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS, 2013) si de Institutul National pentru Sanatate si Excelenta in Ingrijire din Marea Britanie (NICE, 2005) ca interventie de prima linie in tratamentul traumei psihologice si a simptomelor legate de stres.

Cum vrei sa lucram impreuna?

Pasionati de capacitatea omului de reechilibrare si reglare, de invatare si adaptare, ne-am pus in slujba aprofundarii celor mai eficiente abordari de interventie psihoterapeutica, practicandu-le cu succes atat in cadrul sesiunilor de consiliere online, cat si fata in fata, la cabinetul nostru. Pastram aceleasi standarde de calitate inalta si dedicare, in cazul ambelor variante. Alege sa lucram impreuna asa cum vrei!

Terapia EMDR (Eye movement desensitization and reprocessing) este o forma de tratament revolutionar bazat pe numeroase evidente clinice, recunoscuta la nivel international ca fiind una dintre cele mai eficiente si recomandate forme de tratament. Initial dezvoltata pentru tratamentul amintirilor traumatice si a simptomelor asociate (hipervigilenta, flashback-uri, cosmaruri, simptome legate de stres), terapia EMDR este in continuare dezvoltata si reconfirmata pentru eficienta sa pentru o gama larga de situatii.

Terapia EMDR se bazeaza pe numeroase evidente clinice actuale, iar in interventie nu sunt folosite droguri sau tehnici hipnotice.


In comparatie cu formele de psihoterapie standard terapia EMDR si-a dovedit eficienta, fiind in acest moment recomandata ca interventie de prima linie de catre:

Organizatia
Mondiala a Sanatatii
(OMS, 2013)
Asociatia Americana
de Psihoterapie
(APA)
Institutul National pentru
Sanatate si Excelenta in
Ingrijire din Marea Britanie
(NICE, 2005)
Departamentul
Apararii
Americane

Terapia EMDR faciliteaza tratarea amintirilor traumatice sau stresante

Distanta dintre vise si realitate este actiunea…

Studii clinice controlate orientate spre masurarea eficientei prin interventia cu EMDR au aratat ca intre 84%- 90% dintre persoanele tratate pentru un singur eveniment traumatic nu au mai avut simptomele asociate sindromului de soc posttraumatic (PTSD) dupa o singura sesiune (de 90 de minute). Un alt studiu (HMP Kaiser Permanente) a relevat faptul ca 100% dintre persoanele cu trauma singulara si 77% dintre persoanele cu istoric traumatic complex nu au mai fost diagnosticate cu PTSD dupa 6 sedinte de 50 de minute

Suntem formati la standarde internationale si ne asumam o practica clara si precisa, fiind implicati in continuare in programe de specializare cu practicieni si formatori internationali de top.

TERAPIA EMDR POATE FI FOLOSITA PENTRU:
  • Tratamentul amintirilor traumatice sau neplacute (care se simt inca “vii” sau declanseaza emotii in prezent) si a simptomelor asociate;
  • Stima de sine scazuta
  • Sentimente de neajutorare
  • Sentimente de neputinta
  • Frica
  • Furie
  • Simptome fizice si emotionale (inghet emotional, paralizie fizica, coplesire emotionala, detasare emotionala)
  • Ganduri intruzive
  • Ganduri obsesive
  • Scenarii negative si asteptari negative legate de viitor, si multe altele.
Te asteptam cu incredere si siguranta in posibilitatea de a-ti fi mai bine!
DESPRE EMDR
TESTIMONIALE SI PARERI

Am fost victima unor abuzuri sexuale repetate in copilarie si am avut mari dificultati in terapiile anterioare sa povestesc ce mi s-a intamplat. Aici m-am simtit in siguranta si respectata pentru ca nu a trebuit sa detaliez nimic. Am urmat indicatiile terapeutului cu sfintenie si ghidajul lui a fost suficient. In 10 sedinte am reusit sa simt ca trecutul e in trecut si in sfarsit nu ma mai bantuie. Mi-a schimbat viata complet, pot avea relatii, pot vorbi fara rusine despre mine, simt ca sunt in controlul corpului meu, in controlul vietii mele! Din nou, e incredibil. Am recomandat tuturor aceasta terapie si va multumesc din suflet!

– C.S.

Terapia EMDR (Eye movement desensitization and reprocessing) este o forma de tratament revolutionar bazat pe numeroase evidente clinice, recunoscuta la nivel international ca fiind una dintre cele mai eficiente si recomandate forme de tratament. Initial dezvoltata pentru tratamentul amintirilor traumatice si a simptomelor asociate (hipervigilenta, flashback-uri, cosmaruri, simptome legate de stres), terapia EMDR este in continuare dezvoltata si reconfirmata pentru eficienta sa pentru o gama larga de situatii. Terapia EMDR se bazeaza pe numeroase evidente clinice actuale, iar in interventie nu sunt folosite droguri sau tehnici hipnotice

– B.I.

Cum vrei sa lucram impreuna?

Pasionati de capacitatea omului de reechilibrare si reglare, de invatare si adaptare, ne-am pus in slujba aprofundarii celor mai eficiente abordari de interventie psihoterapeutica, practicandu-le cu succes atat in cadrul sesiunilor de consiliere online, cat si fata in fata, la cabinetul nostru. Pastram aceleasi standarde de calitate inalta si dedicare, in cazul ambelor variante. Alege sa lucram impreuna asa cum vrei!