Prima tabara terapeutica pentru vaduve din Romania

Dragii mei,

In ultima vreme am cam lipsit de pe blog date fiind unele proiecte personale, insa stiu sigur ca ai aflat pana acum despre Tabara din aprilie, singura si prima tabara pentru vaduve tinere din Romania al carei program l-am conceput si faciliat, tabara organizata in colaborare cu asociatia „Exista viata dupa doliu”.

M-am bucurat mult sa muncesc- de cele mai multe ori si in timpul liber- pentru ca sa putem schimba 20 de vieti in bine; am muncit mult insa cu mult drag, iar asta s-a resimtit in rezultatul final. Lasand la o parte valoarea de necontestat a interventiei noastre psihoterapeutice- sustinuta si de testele aplicate pe parcursul taberei-, am vazut cu proprii mei ochi cum un om frant se poate restructura si cum poate renaste pentru ca in final sa poata fi el insusi un model pentru alti oameni aflati in impas. 

Va multumesc mult dragi prieteni, chiar daca ne cunoastem doar virtual (prin Facebook, Linkedin, Twitter sau alte retele), pentru ca fara sprijinul vostru in votarea de anul trecut nu am fi ajuns aici. Va spun sincer ca VOI ati facut totul posibil. Cu cateva zile inainte de a se finaliza votarea am trimis fiecarei conexiuni de pe Linkedin mesaje, iar majoritatea mi-au raspuns cu multe cuvinte frumoase de sustinere si mai mult decat atat, au votat efectiv pentru realizarea acestui proiect. De la voi au venit ultimele voturi- si cele care au contat cel mai mult in concursul de proiecte. 

Puteti gasi mai jos un mini-documentar realizat in urma taberei; contine marturii si momente-cheie din cadrul activitatilor noastre. 

Cam asta a fost tot ce am vrut sa va spun 🙂 Nu e putin lucru, doar ati schimbat 20 de vieti in bine! 

Cu mult drag si recunostinta!
Livia