Servicii corporate (Grupuri si individual)

Servicii corporate

GRUPURI SI INDIVIDUAL

Mediul organizational este, de cele mai multe ori, o a doua casa si o a doua familie a unei persoane. In munca investim cele mai multe ore din zi, este vitala pentru implinirea nevoilor noastre de autonomie si foarte importanta pentru implinirea nevoilor de validare, acceptare si dezvoltare si evolutie. In plus, echipa din care facem parte se transforma in scurt timp in grupul format din cei mai apropiati oameni, care ajung sa ne cunoasca in cele mai delicate sau bune momente.

GRUPURI

Pentru dezvoltarea sentimentului de apartenenta, siguranta sau acceptare in echipe, concepem si implementam worshop-uri specifice de autocunoastere si dezvoltare personala si relationala prin metoda propozitiei intentiei si prin alte forme de lucru terapeutic profund, insa cu respectarea intimitatii si limitelor personale impuse de mediul profesional.

Cand poti solicita o oferta pentru echipa ta:

 • Cand doresti sa promovezi autonomia si relationarea sanatoasa in echipa;
 • Cand doresti sa facilitezi formarea de abilitati de comunicare noi, care par ca nu raspund la training-urile deja existente in piata;
 • Cand compania sau echipa trece prin schimbari si iti doresti sa aduci resurse noi pentru o adaptare cat mai sanatoasa;
 • Cand doresti sa dezarmezi comportamente toxice, presiunile dintre colegi sau alte comportamente din aria mobbing-ului.
 • Cand ai nevoie sa intelegi dinamica din echipa

CONSULTANTA INDIVIDUALA

Stres-ul profesional, rutina, presiunile deadline-urilor sau situatiile nedrepte cu care ne confruntam se adauga la presiunile firesti din viata personala, asa incat o serie de sedinte de consiliere psihologica pot insemna o reala investitie in angajati si in companie. Din 2015 lucram in mod direct cu diferite companii care au ales sa investeasca in sanatatea angajatilor si in sanatatea mediului
organizational

Astfel, am fost alaturi de persoane aflate in toate pozitiile ierarhice:

 • In momente de schimbare organizationala
 • In perioada de acomodare in pozitii si roluri noi
 • Pentru cresterea stimei de sine, clarificarea imaginii de sine
 • Pentru identificarea unor solutii empatice si creative pentru gestionarea unor conflicte in echipe
 • Pentru identificarea de modalitati noi si firesti de conectare dintre management si subalterni
 • Dupa pierderea unui coleg, in perioada de doliu
 • In interventia in criza, in urma unor accidente care au afectat grupuri de persoane

Distanta dintre vise si realitate este actiunea…

ALEGE CU CINE VREI SA LUCREZI
LIVIA CACIULOIU
LIVIA CACIULOIU, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT CO-FONDATOR CENTRUL DE CONSILIERE
PSIHOLOGICA PSIHOMEDEOR
ALEX CACIULOIU
ALEX CACIULOIU, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT CO-FONDATOR CENTRUL DE CONSILIERE
PSIHOLOGICA PSIHOMEDEOR
TESTIMONIALE SI PARERI

Am colaborat cu psihoterapeutii mai sus numiti in 2018, in urma pierderii in mod tragic a unui coleg. Au existat grupuri de consiliere, suport specializat si psihoterapie individuala pentru angajatii nostri si am primit feedback-uri de la foarte bune in sus. Vom mai apela cu siguranta pe viitor daca va mai aparea aceasta nevoie.

– C.I.

Recomandam programele de consiliere psihologica pe care el ofera Caciuloiu si Asociatii, Centrul Psihomedeor pentru profesionalismul cu care abordeaza intreaga colaborare. Confidentialitaea este foarte importanta pentru noi si am primit consultanta intr-un moment de schimbare interna majora. Suntem recunoscatori si mentimen in continuare o colaborare stransa.

– L.B.

Cum vrei sa lucram impreuna?

Pasionati de capacitatea omului de reechilibrare si reglare, de invatare si adaptare, ne-am pus in slujba aprofundarii celor mai eficiente abordari de interventie psihoterapeutica, practicandu-le cu succes atat in cadrul sesiunilor de consiliere online, cat si fata in fata, la cabinetul nostru. Pastram aceleasi standarde de calitate inalta si dedicare, in cazul ambelor variante. Alege sa lucram impreuna asa cum vrei!