Psihoterapia online functioneaza

stock-photo-attractive-mixed-female-lifestyle-using-the-laptop-sitting-on-a-couch-134746529Echipa noastra ofera de ceva vreme sedinte de psihoterapie prin Skype, asadar am acceptat invitatia Psychologies sa scriu despre psihoterapia online (gasiti aici articolul in intregime). In ciuda diferentelor fata de psihoterapia traditionala, varianta sedintelor prin Skype reprezinta o resursa din ce in ce mai importanta pentru persoanele care nu se pot deplasa la cabinetului unui specialist, intrucat s-a dovedit ca este eficienta in ciuda contactului uman mediat. 

Studiile recente legate de factorii care influențează succesul psihoterapiei au confirmat faptul că nu tehnicile utilizate de către psihoterapeut, ci calitatea relației pe care terapeutul reușește să o creeze împreună cu clientul său este cea care produce cele mai mari schimbări în cadrul procesului terapeutic ulterior.

Asadar, in cazul în care alianta terapeutica este construita și utilizata adecvat, chiar și online, procesul terapeutic poate avea succes.

Cititi in intregime articolul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*