Program de sprijin online in perioada de doliu, pentru sarbatorile de iarna

Perioada sarbatorilor de iarna este poate cea mai solicitanta din an. Familia se reuneste, spiritul de sarbatoare este prezent in orase insa in familia afectata de pierderea unui om drag toate acesta sunt presiuni greu de sustinut.

Stim din experientele anterioare cat de mult poate sa conteze sprijinul profesionist, asa incat venim si anul acesta in sprijinul persoanelor care au pierdut un om drag fiind online 5 zile, timp de 3 ore/zi, seara, in intervalul 17:00- 20:00.

Pentru a primi sprijin in perioada sarbatorilor aveti de parcurs doar 2 pasi:

  1. Completati cu datele dumneavoastra reale intrebarile din formularul acesta. Toate datele furnizate sunt confidentiale si reprezinta inregistrarea programarii dumneavoastra cu specialistul caruia ii va fi alocat intervalul orar respectiv. In cazul in care nu puteti onora aceasta programare, va rugam sa ne transmiteti cu cel putin 24 de ore inainte un mesaj la office@psihomedeor.ro pentru a invita o alta persoana in intervalul ales initial de dumneavoastra.
  2. In ziua si la ora aleasa in formular, intrati in site-ul nostru si va logati cu prenumele dumneavoastra in casuta de chat Zopim (aflata in coltul din dreapta-jos a ecranului).

saDisclaimer:

Acest serviciu nu tine locul unei sedinte de consiliere psihologica sau psihoterapie. Sprijinul online de sarbatori oferit de Psihomedeor este o ocazie de socializare, sprijin si informare in perioada de doliu.

Pentru nevoi legate de consiliere psihologica sau psihoterapie va invitam sa apelati cu incredere la aceste servicii oferite de specialisti atestati.

In plus, echipa Psihomedeor a pregatit prima brosura de sprijin si auto-ajutorare pentru perioada de doliu. Aceasta poate fi descarcata gratuit din site-ul nostru (o gasiti in coloana din dreapta ecranului).

Va asteptam cu drag, pentru sarbatori mai usoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*