Pay it Forward!…

… este filmul meu preferat. Si mereu m-am gandit sa incep si eu un lant care, sper eu, sa nu fie interupt.

Asa ca mi-am facut curaj, am cautat in mine, am gasit ce pot oferi… si pot incepe ACUM.

Daca ai nevoie- sau stii pe cineva care are nevoie- de consiliere psihologica, coaching sau psihoterapie, iar din motive personale si reale nu iti poti permite investitia, iti ofer 3 sedinte gratuite, in care TU vei fi insotit in autodescoperirea si autoclarificarea ta de o persoana specializata, si tare dornica sa fie alaturi de tine.


Am nevoie in schimb de promisiunea ta ca vei ajuta la randul tau pe cineva, din suflet, cu un gest frumos, un cuvant linistitor, o hainuta, sau o alinare intr-un moment dificil.

Poti gasi datele mele de contact mai jos.

Te astept sa participi la acest lant al intrajutorarii!

Livia

0742 024642

liviaminea@hotmail.com


5 thoughts on “Pay it Forward!…

 1. Bine te gasesc!
  Am aflat de initiativa ta si am trecut si pe aici sa las acelasi gand bun…

  Excelent! Felicitari pentru ce vrei sa faci!
  “Pay It Forward” este un concept pe care ar trebui sa-l aplicam mai des in viata noastra, dat fiind faptul ca tot ce dai se-ntoarce inzecit ori insutit si, de regula, din alta parte!… Iar bucuria traita cand vezi sclipirea din ochii celuilalt este ceva despre care nu se poate povesti. Ar fi ca si cum ai incerca sa descrii cum arata o… simfonie!

  1. Buna!

   🙂 Ma bucur tare mult sa vad ca are ecou proiectelul meu si ca impartasim aceeasi dorinta. Chiar daca initial aveam dubii ca va functiona, acum vad ca sunt destui oameni interesati sa faca o schimbare in ei si un bine celorlalti.

   Daca stii pe cineva care are nevoie de ajutor si este dispus si sa primeasca, ma poate contacta si incepem impreuna o schimbare in bine.

   O zi frumoasa, un weekend super, si mi-ar placea sa tinem legatura!

   Livia 🙂

   1. Intr-adevar, vorbim aceeasi limba.

    Oamenii, de regula, vor sa-l schimbe pe cel de langa ei, mai putin pe ei insisi. Schimbarea presupune iesirea din zona de confort si asta pare a fi cel mai dificil lucru. Poate le e chiar frica de schimbare…
    Cu toate acestea, sunt din ce in ce mai multi cei care inteleg valoarea unei gandiri „bune” si a unui limbaj incarcat de cuvinte pozitive, a citirii unei carti de crestere personala ori a intrarii intr-un mediu realmente valoros pentru el ca si individ sau pentru viata lui.

    Recomand cu placere ceea ce faceti voi, tu si Alex!
    Tinem legatura.

    Multumesc. Si voua.

 2. Buna.

  Am avut surpriza placuta ca filmul „Pay it forward” a mai inspirat pe cineva. Desi nu ar trebui sa ma surprinda deloc.
  Felicitari pentru initiativa si sper ca sentimentul de a dori sa ajuti si tu la randul tau pe altcineva sa aiba ecou in constiinta cat mai multor oameni.
  Trebuie doar sa ne largim un pic orizontul social si baierele inimii 😀

  Lavinia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*