Lucreaza de acasa alaturi de copilul tau

10592696_627271150722549_3543272209571579687_nUnul dintre cele mai importante avantaje ale lucrului de acasa este sansa de a petrece mai mult timp cu copilul tau, programul de lucru fiind destul de flexibil. Insa tocmai acest beneficiu se poate transforma intr-o adevarata provocare atunci cand limitele sunt incalcate cu sau fara buna stiinta de catre copiii care doresc sa te ajute sau sa se joace alaturi de tine.

Delimitarea spatiului si stabilirea unui program de lucru afisat la vedere pot fi solutii functionale pentru copiii de peste 5 ani, insa cum putem transmite aceleasi mesaje celor mai mici? Cum poti stabili reguli fara a ingradi sau acuza curiozitatea copilului tau aflat in perioada celor mai interesante descoperiri? Este recunoscut faptul ca prin explorare si chiar incalcarea limitelor copiii isi definesc imaginea asupra lumii si invata cum sa se raporteze la experimentarea noului din intreaga lor viata, devenind exploratori autonomi sau adulti retinuti. Impreuna, vom incuraja initiativa si resurele copilului tau aratandu-i beneficiile respectarii nevoilor tale, fie ele emotionale sau ce tin de spatiul profesional.

Conceput pentru a exersa si forma controlul impulsurilor si comunicarea empatica, seria de workshop-uri „Work at Home Team” creat pentru Work at Home Moms foloseste metode consacrate pentru a cataliza exprimarea emotionala spontana astfel incat nevoile, asteptarile si dorinte copiilor si a mamei sa fie bine intelese si transmise asertiv. In acest fel, cel mic va fi mai bine pregatit pentru respectarea noilor reguli, le va interioriza si isi va asuma responsabilitati pe masura puterilor sale. Prin jocuri de rol, art-terapie si activitati distractive, mamicile vor explora fantastica lume interioara a copilasului lor si vor putea impartasi alaturi de celelalte participante experiente aducatoare de bucurie traite alaturi de cel mic.

Toate intalnirile se vor concentra prin activitatile propuse pe realizarea de proiecte de grup si antrenarea spiritului de echipa:

Intalnirile 1 si 2: Incurajam si exersam autocontrolul prin jocuri distractive

Intalnirile 3 si 4: Dezvoltam empatia prin jocuri de rol

Intalnirile 5 si 6: Negociem si invatam despre responsabilitate

Intalnirile 7 si 8: Exersam lucrul in echipa prin provocari amuzante

Daca esti mamica si doresti sa lucrezi de acasa, te astept cu mare drag alaturi de micutul tau pentru a descoperi si intari legatura din echipa voastra unica!

In plus, avem sansa de a ne intalni la Ziua Portilor Deschise Work at Home Moms Romania din 30 august, incepand cu orele 11:00. Participand, vei cunoaste si alte mamici creative si dedicate alaturi de care poti lega prietenii si colaborari frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*