Grup terapeutic si de suport in perioada de doliu pentru persoanele care si-au pierdut partenerul de viata

 

Persoanele care si-au pierdut partenerul de viata pot face parte, din luna septembrie, dintr-un nou grup terapeutic si de suport in perioada de doliu organizat in Bucuresti de psihoterapeuti cu experienta. Intalnirile grupului au rol terapeutic si de alinare, promoveaza acceptarea si respectul experientei fiecarui participant in parte si previncomplicatiile in perioada de doliu. 

petition2Grupul terapeutic si de suport se desfasoara cu frecventa bilunara si este format din 6-8 persoane. Acesta contine 5 intalniri a cate 2 ore, contravaloarea unei intalniri fiind de 50 lei.

Locatia (centrala) va fi comunicata doar celor care vor face parte din grup.

Perioada de inscriere: 1 septembrie- 22 septembrie 2016.

Prima intalnire are loc in 23 septembrie 2016, intre orele 18.30- 20.30.

Grupul este facilitat de un psihoterapeut cu experienta de 5 ani in organizarea si ghidarea a grupurilor de spijin pentru perioada de doliu, precum si in conceperea primelor programe de sprijin in perioada de doliu din tara.

In cadrul programului de grup participantii vor cunoaste si alte persoane care trec prin evenimente similare si vor putea intra in contact intr-un mediu sigur cu emotiile de neinteles din aceasta perioada, pentru ca sa poata  trece prin experienta dureroasa a doliului mai usor, mai putin singuri.

Facilitator: Livia Caciuloiu, consilier psihologic si psihoterapeut autonom (detalii aici).

Trimite inscrierea ta aici pentru a programa o discutie cu Livia Caciuloiu, pentru a vei decide daca acest grup de suport este cea mai potrivita forma de sprijin pentru tine acum si pentru a primi informatiile de care simti ca ai nevoie.

Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai care au pierdut recent o persoana draga si iti vor multumi!

Serviciile sunt disponibile oricui, indiferent de apartenenta religioasa, de varsta sau alte criterii.

Event oficial: https://www.facebook.com/events/1262585517106280/

*In cazul in care printre cunoscutii vostri este vreo persoana careia i-ar putea folosi acest grup de suport, ajutati-o sa treaca mai usor prin aceasta perioada impartasindu-i aceasta informatie!

Sursa foto: http://www.aktivistin.ch/news/2016/5/17/abschluss-der-petition-giacobbomller

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*