Grup terapeutic si de sprijin pentru perioada de doliu

grup suport doliuContinuand traditia inceputa in 2011, echipa formata din Livia Caciuloiu si Alex Caciuloiu, psihoterapeuti cu experienta in organizarea si facilitarea  programelor de suport pentru perioada de doliu organizeaza incepand din luna noiembrie un nou grup terapeutic pentru persoanele care au pierdut un om drag.

Grupul va fi format din 8-10 participanti care si-au pierdut (prin deces) partenerul de viata, si care au nevoie:

  • sa se simta intelesi de persoane care au suferit o pierdere similara si sa isi impartaseasca experientele de pana in prezent;
  • sa inteleaga etapele perioadei de doliu si sa isi inteleaga cu adevarat propriile trairi, fara a fi coplesiti de ele;
  • sa invete tehnici de auto-linistire si calmare, pe care sa le poata folosi la nevoie;
  • sa lase in urma durerea si sa ramana in contact cu amintirile bune si experientele de viata impreuna valoroase;
  • sa ofere sprijin altor persoane care trec prin perioade similare si care au nevoie la randul lor de sustinere si intelegere.

Grupul este organizat in 5 module a cate 2 ore, bilunar, intre orele 18.30- 20.30, in spatiul Centrului Psihomedeor (Bulevardul Unirii 66).

Apa, ceaiul si cafeaua sunt incluse, iar in cadrul modulelor vor fi prezenti ambii psihoterapeuti. Oferim posibilitatea persoanelor inscrise sa participe la primele doua module gratuit, urmand ca modulele 3, 4 si 5 sa fie achitate de persoanele care doresc sa continue, costul /modul fiind de 70 lei/ modul.

Inscrierea si participarea in grup presupune agreerea contractului de prestari servicii psihologice si a consimtamantului informat.

Data limita a inscrierilor: 6 noiembrie. Inscrierea se face prin email la office@psihomedeor.ro, in care va rugam sa va specificati numele intreg si un numar de telefon valabil, urmand a fi contactat telefonic de catre organizatori.

Prima intalnire de grup va avea loc in data de 10 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*