Grup de sprijin ONLINE in perioada de doliu

In urma anuntarii grupurilor terapeutice pentru perioada de doliu pe care le organizam in Bucuresti, Pitesti si Brasov, am primit solicitari pentru alte localitati din tara. Intrucat nu ne putem asuma organizarea grupurilor in toate orasele, va propunem sa luam legatura si sa va fim aproape in mediul online, prin Skype.

Asadar, din luna octombrie organizam un Grup de suport in perioada de doliu online, prin Skype.

Intalnirile grupului au rol de formare a unei noi retele de sprijin si suport pentru persoanele care si-au pierdut partenerul de viata insa si unul de informare si sprijin profesional, prin prezenta unui psihoterapeut facilitator.

12314668_909358732474091_314862606885816992_oGrupul de suport se desfasoara cu frecventa bilunara si este format din minim 6 persoane. Acesta contine 5 sedinte a cate 2 ore, contravaloarea unei intalniri fiind de 30 lei.

Data limita de inscriere: 20 octombrie 2016.

Prima intalnire 21 octombrie 2016, intre orele 18.30- 20.30.

Grupul este facilitat de Livia Caciuloiupsihoterapeut cu experienta de 5 ani in organizarea si ghidarea a grupurilor de spijin pentru perioada de doliu, precum si in conceperea primelor programe de sprijin in perioada de doliu din tara.

Facilitator:  (detalii aici).

Pentru inscriere completeaza formularul acesta, urmand sa fi contactat/a direct de catre noi. Daca doresti ne poti scrie si direct, aici.

Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai care au pierdut recent o persoana draga si iti vor multumi!

Serviciile sunt disponibile oricui, indiferent de apartenenta religioasa, de varsta sau alte criterii.

*In cazul in care printre cunoscutii vostri este vreo persoana careia i-ar putea folosi acest grup de suport, ajutati-o sa treaca mai usor prin aceasta perioada impartasindu-i aceasta informatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*