Grup de lucru prin metoda propozitiei intentiei

Metoda propozitiei intentiei este elaborata de prof. Franz Ruppert si reprezinta o abordare profunda a psihicului uman, avand in centru teoria psihotraumatologica multigenerationala orientata spre identitate (IOPT).

“Oricine este pregatit, poate descoperi prin constelatie lucruri care sunt esentiale pentru vindecarea sufletului lor” Prof. Franz Ruppert, 2008

grup dezvoltare personalaCum se lucreaza?

Persoana care doreste sa lucreze isi formuleaza sub forma unei intentii ceea ce il/o preocupa (un obiectiv, o clarificare, intentia de a gasi o solutie, o dorinta pentru sine, etc.) si, folosindu-se de participantii din sala drept reprezentantii cuvintelor intentiei sale si cu asistenta facilitatorilui, isi consteleaza intentia si continuturile psihice inconstiente legate de aceasta. In cadrul procesului, prin trairile si informatiile aduse in constelatie, se releva partile splitate ale Eului, dinamicile interne, mecanismele de aparare, resursele si potentialul de insanatosire, intregul proces stimuland capacitatile naturale de vindecare ale persoanei.

In urma procesului persoana obtine o intelegere mai clara legata de functionarea personala din prezent, isi poate observa blocajele si ce le intretin si isi constientizeaza optiunile legate de reglare si insanatosire.

Procesul este unul nonintruziv si respecta intru totul ritmul clientului, unul dintre scopurile lucrului fiind sustinerea manifestarii si intaririi Eu-lui clientului- care are in acest context libertatea de a decide pentru sine si pentru propriul proces.

Despre noninvazivitatea metodei, de la Gabor Mate, aici:

 
Mai multe despre metoda propozitiei intentiei puteti asculta aici (interviu cu prof. Franz Ruppert):

 

 

Vom fi impreuna 8 ore si jumatate, intre orele 9.30-18.00, vom avea o ora pauza de pranz si 2 pauze de aproximativ 10-15 minute.
Despre facilitator:

Livia Caciuloiu este psihoterapeut si consilier psihologic autonom cu competente acreditate in psihotraumatologie, asistare psihologica, ingrijiri paliative. Are experienta consistenta de lucru cu persoane aflate in situatii de criza si cu istoric traumatic (pierdere traumatica, doliu complicat, dependenta, violenta psihologica si fizica) atat in practica privata, cat si in colaborare cu ONG-uri si institutii de stat. Este membru colaborator in Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, cu formare in psihotraumatologie, asistare psihologica si Psihotraumatologie Multigenerationala si Constelatia Intentiei (IOPT, 2017- 2019). Mai multe detalii despre formator gasiti aici: http://psihomedeor.ro/psihologi-psihoterapeuti/livia-caciuloiu/

 

Detalii de plata si participare:

  • 300 lei pentru persoanele care doresc sa isi lucreze propria constelatie (si sa lucreze ca reprezentanti);
  • 250 lei pentru clientii cabinetului care doresc sa isi lucreze propria constelatie (si sa lucreze ca reprezentanti);
  • 150 lei pentru persoanele care doresc sa lucreze ca reprezentanti.
  • Cuplurile si persoanele care vin impreuna (1+1) beneficiaza de o reducere de 10%.

Plata se face la fata locului sau prin virament bancar, in contul ING Bank: RO68INGB 0000 9999 0484 5710, deschis sub numele SCPP Caciuloiu si Asociatii, la denumirea platii notand “Workshop dezvoltare personala”. Confirmarea locului implica plata unui avans. Daca va razganditi sau nu mai puteti ajunge, asteptam cu deschidere o persoana desemnata spre a participa in locul dumneavoastra.

Pentru inscriere si detalii: 0742 024642 (Livia)

Plata si participarea la acest workshop presupun acordul dumneavoastra asupra conditiilor de confidentialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*