Grup de analiza si dezvoltare personala septembrie

Vrei sa faci parte dintr-un grup unit, suportiv si non-evaluativ, preocupat de dezvoltare personala alaturi de care sa iti urmaresti propriile obiective de crestere?

grup dezvoltare personalaIn luna septembrie organizam prima intalnire de grup la care asteptam oamenii care isi doresc sa intre in contact cu propriile resurse si experiente, pentru a se adapta sanatos, cu mai multa usurinta provocarilor de zi cu zi si a isi creste calitatea vietii.

Inscrie-te daca:

  • Ai nevoie sa iti intelegi emotiile si experientele si sa iti deblochezi resursele si capacitatile rezolutive;
  • Vrei sa te adaptezi sanatos in situatii stresante;
  • Doresti sa te apropii de esenta ta si sa te accepti cu adevarat pentru a avea mai multa incredere si siguranta de sine;
  • Vrei sa iti comunici autentic, empatic, fara frica sau emotii puternice nevoile in relatiile cu cei dragi;
  • Traiesti in prezent situatii dificile (personale, in cuplu sau in relatie cu familia) pe care ai nevoie sa le gestionezi sanatos.

Inscrierea si participarea in grup presupune agreerea contractului de prestari servicii psihologice si a consimtamantului informat.

Despre facilitatorii intalnirilor:

Livia Caciuloiu– psihoterapeut experientialist autonom, cu formare in EMDR- nivel A, competente in psihotraumatologie, dezvoltator de programe de suport psihologic pentru familii monoparentale (in sistem ONG) si pentru persoanele care au pierdut un om drag (in sistem privat si ONG), in formare in Psihotraumatologie Multigenerationala si Constelatia Propozitiei Intentiei (elaborata de Franz Ruppert).

Alex Caciuloiu– psihoterapeut experientialist autonom, format in EMDR- nivel A, competente in psihotraumatologie, cu experienta in dezvoltarea si facilitarea grupurilor terapeutice si de suport din 2011, diagnoza si dezvoltare organizationala.

Structura intalnirilor: 5 module, sambata intre 9.00- 16.00, la fiecare trei saptamani, incepand din 16 septembrie si pana in luna decembrie. Datele se pot modifica la initiativa sau cu acordul grupului.

Numar de participanti: 8- 12 persoane

Abordarea tematicii individuale se va face intr-o maniera experientiala, intr-un cadru terapeutic sigur si confidential, in spatiul Centrului Psihomedeor (Bulevardul Unirii 66).

Investitia ta este de 200 lei/ modul si include participarea in activitatile de grup alaturi de ambii psihoterapeuti, materialele de lucru, protocol (cafea, ceai, apa, fructe).

Persoanele cu posibilitati financiare reduse (someri/ studenti/ alte situatii sociale), tariful este de 180 lei/modul. Pentru a beneficia de reducere va rugam sa transmiteti in email-ul de inscriere, pe langa datele de identificare, motivul pentru care doriti sa participati in grupul de dezvoltare personala, alaturi de motivatia necesitatii reducerii. 

Data limita a inscrierilor: 8 septembrie. Inscrierea se face prin email la office@psihomedeor.ro, in care va rugam sa va specificati numele intreg, un numar de telefon valabil si datele de facturare (pentru persoane juridice), urmand a fi contactat telefonic de catre organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*