Viata personala si profesionala – in Echilibru!

Balance-Between-Heart-and-Brain

„Sa ma implic intr-o relatie de cuplu trainica si implinitoare, sau intr-un job excelent in care sunt valorizat/a si valorificat/a?” Cu siguranta ai avut momente in care te-ai intalnit cu aceasta intrebare si ai ales varianta cea mai buna pentru tine.

Ce-ar fi daca ti-as spune ca nu e nevoie sa alegi? Cum ar fi sa aflii ca ai fost prins/a in jocul erorilor de comparatie?

Din facultate am fost fascinata si pasionata de erorile care apar in situatiile de evaluare. In articolul urmator va demonstrez cum puteti alege sa aveti atat o viata implinita pe plan personal, cat si o cariera frumoasa.

<<De foarte multe ori ne găsim ȋn situația de a alege ȋntre o relație satisfăcătoare ȋn plan personal și oficializarea relației cu jobul nostru, astfel ȋncât este natural să dezvoltăm o așteptare corespunzatoare- și anume că cele două nu pot co-exista sau că se exclud reciproc. Vestea bună (și mai puțin bună, ȋn același timp) este că această convingere este o generalizare falsă pe care ne-o impunem și ȋn funcție de care alegem să trăim. >>

Cititi mai multe in numarul 31 al Revistei Performancerevista studentilor Universitatii Romano- Americane, dand click aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*