Despre noi

Despre noi

Sunt psihoterapeut experientialist autonom, terapeut EMDR, psihoterapeut orientat spre identitate acreditat (IoPT), facilitator acreditat de grupuri de lucru si sesiuni de autoexporare individuale prin metoda propozitiei intentiei.

Sunt deschisa sa te insotesc in descoperirea ta interioara pentru dezvoltarea si insanatosirea ta, la bine si la greu si imi asum sa iti ofer o relatie securizanta, profesionala si confortabila. Prima mea interactiune cu domeniul practicii psihologice a fost in facultate in calitate de voluntar, iar de atunci au trecut 16 ani de invatare practica si dezvoltare profesionala continua, in care miam construit o experienta consistenta de lucru cu persoane cu traume multiple, insa si o baza teoretica absolut necesara unei interventii psihologice profesioniste.

Am lucrat atât in confortul cabinetului cât si pe teren, iar fiecare situatie specifica pe care am intâlnit-o mi-a oferit o intelegere mai clara si nemijlocita a nevoilor oamenilor aflati in situatii de mare vulnerabilitate, care au nevoie sa se odihneasca in siguranta unei relatii profunde, insa si de pârghii si interventii eficiente si practice pentru a se reechilibra.

Sunt o persoana pragmatica si structurata, insa coerenta cu reperele curentului experientialumanist in care am decis sa ma formez la inceput de drum. Ulterior, m-am orientat spre abordarile cele mai precise si eficiente si m-am bucurat sa pot lucra si invata direct de la specialisti de renume international, urmand o serie de formari si specializari atât in tara cât si in strainatate.

Sunt psihoterapeut experientialist autonom, cu formari internationale in tratamentul traumei psihice, terapeut EMDR (membru EMDR Romania), membru colaborator al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, psihoterapeut EFT si psihoterapeut orientat spre identitate (IoPT), in formare Cred cu putere în capacitatea fiecărui individ de a-și regăși echilibrul și sănătatea emoțională atunci când întâlnește o relație bazată pe respect reciproc, autenticitate și acceptare. Sunt pasionat de a ajuta oamenii să isi redobandeasca echilibrul, să crească și să iși atingă potențialul.

Filozofia și stilul meu profesional au fost puternic influențate de abordările psihologice umanist-pozitive, psihodinamice și centrate pe emoție, precum și de experiența din mediul corporate în care am activat ca specialist și manager resurse umane.

Am multiple formari continue in psihoterapia traumei psihologice, fiind interesat de abordarile dovedite stiintific ca fiind eficiente in psihoterapia individuala si de cuplu. Am intrat prima oara in contact cu pracica psihologica acum 16 ani in cadrul programelor de voluntariat in care am fost implicat, iar de atunci am inteles cum formarea continua pentru un specialist este absolut necesara pentru o practica responsabila si eficienta. De aproape 10 ani practic psihoterapia atat in cabinet cat si in colaborare cu mediul ONG si am experienta consistenta in asistarea persoanelor care au pierdut o persoana draga, in psihoterapia in perioada de doliu si in sustinerea familiilor si persoanelor aflate in ingrijire paliativa.

Va stăm alaturi cu incredere, stiind ca fiecare om are nevoie de caldura si sustinere, mai ales la greu.

LIVIA CACIULOIU, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT
CO-FONDATOR CENTRUL DE CONSILIERE
PSIHOLOGICA PSIHOMEDEOR
LIVIA CACIULOIU
ALEX CACIULOIU, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT
CO-FONDATOR CENTRUL DE CONSILIERE PSIHOLOGICA PSIHOMEDEOR
ALEX CACIULOIU

Trimite mesajul tau

Daca ai o intrebare si doresti sa intri in legatura cu noi, te asiguram de toata disponibilitatea noastra!
Vom raspunde personal tuturor mesajelor pe care le vom trata cu respect si confidentialitate.

    Suntem in contact permanent cu tine