Consiliere si psihoterapie individuala clasica (verbala)

Consiliere si psihoterapie individuala clasica (verbala)

Cum vrei sa lucram impreuna?

Pasionati de capacitatea omului de reechilibrare si reglare, de invatare si adaptare, ne-am pus in slujba aprofundarii celor mai eficiente abordari de interventie psihoterapeutica, practicandu-le cu succes atat in cadrul sesiunilor de consiliere online, cat si fata in fata, la cabinetul nostru. Pastram aceleasi standarde de calitate inalta si dedicare, in cazul ambelor variante. Alege sa lucram impreuna asa cum vrei!

CAND ESTE OPORTUN SA INCEPI UN PROCES DE PSIHOTERAPIE?

Psihoterapia (in forma ei clasica, verbala) cuprinde diferite forme de interventie utilizate atat pentru optimizarea functionarii in viata de zi cu zi, cat si in demararea unor procese de schimbare profunda, vizand o mai buna autoreglare emotionala, clarificarea identitatii, modalitatii de a functiona in relatii si a scopurilor personale sau vindecarea simptomelor cauzate de evenimente traumatice.

Psihoterapia verbala (clasica) presupune intalnirea fata in fata sau online cu psihoterapeutul ales, in cadrul sedintelor de 50 de minute.

De cele mai multe ori sedintele sunt stabilite initial saptamanal, iar scopurile si obiectivele psihoterapiei sunt stabilite impreuna cu clientul.

Pentru a avea cele mai bune efecte in procesul de psihoterapie, este vital ca persoana care solicita schimbarea propriei vieti sa se implice in mod activ atat in timpul sedintelor, cat si intre acestea, urmarind cele discutate impreuna.

Procesul de psihoterapie are durata variabila in functie de obiective, dar si de istoricul clientului si contextul sau de viata prezent.

Inceperea unui proces de psihoterapie individuala implica agrearea si semnarea unui consimtamant informat si a unui contract de prestari servicii psihologice. Te invitam sa ne contactezi pentru a stabili o prima sedinta!

Ofera atentie insecuritatilor tale, ele sunt aici sa iti arate unde ai nevoie sa te vindeci

Dr. Gabor Matѐ

Avem o serie de formari si specializari nationale si internationale, care ne permit utilizarea unor multiple instrumente validate
stiintific pe care le putem folosi, si suntem deschisi sa discutam impreuna cu tine despe cea mai potrivita forma de lucru pentru tine.

Recomandarea noastra este sa programezi o prima sedinta in care sa intelegem situatia cu care te confrunti si ceea ce iti doresti pentru tine, iar noi iti vom explica fiecare forma de lucru in parte, cu clarificarea felului in care putem interveni.

Tu vei decide apoi cum iti doresti sa continuam, bineinteles avand oricand posibilitatea de a propune schimbari in forma de interventie.

NU STII CE FORMA DE LUCRU SA ALEGI?

Metoda clasica


Îti oferim un spatiu sigur si confortabil in care ne orientam impreuna spre nevoile si obiectivele tale, in ritmul potrivit. Stimulam intelegerea propriei functionari psihice pentru mai multa claritate in interiorul tau, pentru mai mult calm, energie, forta interna, vitalitate si bucurie de a trai.

Terapia EMDR


Tratament revolutionar bazat pe evidente clinice, recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si de Institutul National pentru Sanatate si Excelenta in Ingrijire din Marea Britanie (NICE) ca interventie de prima linie in tratamentul traumei psihologice si a simptomelor legate de stres.

Metoda propozitiei intentiei


Dezvoltata de prof. Franz Ruppert, este o forma de lucru profunda si clara, ce reactiveaza si stimuleaza capacitatile interne autoreglatorii. Abordare integrativa ce intelege sanatatea prin acordul integrat dintre minte, corp, emotie si capacitatea de a fi in contact autonom cu mediul inconjurator.

Distanta dintre vise si realitate este actiunea…

ALEGE CU CINE VREI SA LUCREZI
LIVIA CACIULOIU
LIVIA CACIULOIU, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT CO-FONDATOR CENTRUL DE CONSILIERE
PSIHOLOGICA PSIHOMEDEOR
ALEX CACIULOIU
ALEX CACIULOIU, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT CO-FONDATOR CENTRUL DE CONSILIERE
PSIHOLOGICA PSIHOMEDEOR
TESTIMONIALE SI PARERI

Am cunoscut-o pe Livia intr-un moment in care aveam mare nevoie de cineva care sa ma ia de mana si sa ma ajute sa ma ridic. Magia lucrului cu ea consta tocmai in faptul ca, la final, mi-am gasit resursele potrivite sa ma ridic singura. Livia e un ghid excelent pe un drum in care mergi de la tine catre tine; pe parcursul caruia inveti sa te tratezi cu blandete si rabdare, sa iti accepti emotiile si sa ai grija de tine intr-un mod sanatos. Multumesc pentru tot!

– R.M.

Alex este un psiholog profund si empatic, care a stiut cum sa ma faca sa ma simt in siguranta inca de la inceput. Perioada in care am lucrat cu el a fost una plina de coborasuri pe plan personal, dar prezenta lui m-a ajutat sa imi descopar resurse si sa imi creez oportunitati mai din nimic. II sunt recunoscatoare lui Alex pentru rabdarea cu care m-a indrumat in sedinte, pentru caldura lui si pentru ca mi-a respectat si libertatea de a fa ce greseli si de a intra in subiectele delicate in ritmul meu

– C.M.

Cum vrei sa lucram impreuna?

Pasionati de capacitatea omului de reechilibrare si reglare, de invatare si adaptare, ne-am pus in slujba aprofundarii celor mai eficiente abordari de interventie psihoterapeutica, practicandu-le cu succes atat in cadrul sesiunilor de consiliere online, cat si fata in fata, la cabinetul nostru. Pastram aceleasi standarde de calitate inalta si dedicare, in cazul ambelor variante. Alege sa lucram impreuna asa cum vrei!