Grup de suport

Consiliere si psihoterapie de grup

GRUP DE SUPORT

Organizam si facilitam grupuri terapeutice si de suport de la inceputul lui 2011, iar de atunci am invatat enorm. Fiecare experienta de grup, fiecare tema aleasa si aprofundata alaturi de contactul cu sute de participanti ne-au rafinat stilul de facilitare nonintruziva si clara in urmarirea nevoilor si am invatat cum sa lucram cu situatiile – surpriza si provocatoare.

Facilitam grupuri terapeutice si de suport inchise pentru:

În plus, experiențelor personale li se adaugă, prin intermediul relației de atașament, trăirile și experiențele părinților și îngrijitorilor, adeseori nediferențiate de cele personale în perioada noastră de dezvoltare

  • perioada de doliu – organizate constant din 2011 pana in prezent (grupuri de suport deschise, grupuri de suport dedicate persoanelor care si-au pierdut partenerii de viata grupuri dedicate parintilor care au pierdut un copil)
  • perioadele de criza – in urma evenimentului Colectiv
  • perioada de criza pandemica (grupuri de suport tematice)- din aprilie 2020 pana in prezent
  • sustinerea specialistilor (psihoterapeuti) in prevenirea traumatizarii vicariante

In acest moment ne punem experienta la dispozitia tuturor persoanelor care au nevoie sa faca parte dintr-o comunitate restransa si suportiva, in care:

  • au parte de constanta unor intalniri cu un mediu cald si binevoitor, care stimuleaza comunicarea empatica si autentica
  • au nevoie sa isi impartaseasca experientele si sa primeasca atentie si caldura intelegatoare;
  • primesc feedback-uri potrivite sau informatii utile, in masura in care le cer, despre situatiile in care se afla
  • invata modalitati prin care se pot auto-linisti si calma, pentru a le putea utiliza singuri, la nevoie; Au posibilitatea de a discuta cu un psihoterapeut prezent unele subiecte care ii intereseaza

Anuntam formarea grupurilor in Sectiunea Evenimente, asa incat te invitam sa pastram legatura!

Distanta dintre vise si realitate este actiunea…

Experienta noastra este exhaustiva si unica in tara, datorita demararii si facilitarii in mod gratuit din 2011 a unor programe in premiera de suport psihologic pentru perioada de doliu.

Ne-am oferit serviciile atat in Bucuresti cat si in alte orase ale tarii (Brasov, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, etc.) atat pentru oferirea de suport psihologic cat si in formarea specialistilor pentru a sustine potrivit o persoana in perioada de doliu (vezi campania “De ce nu se maintoarce”)

ALEGE CU CINE VREI SA LUCREZI
LIVIA CACIULOIU
LIVIA CACIULOIU, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT CO-FONDATOR CENTRUL DE CONSILIERE
PSIHOLOGICA PSIHOMEDEOR
ALEX CACIULOIU
ALEX CACIULOIU, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT CO-FONDATOR CENTRUL DE CONSILIERE
PSIHOLOGICA PSIHOMEDEOR
TESTIMONIALE SI PARERI

Am participat la o serie de sesiuni de consiliere de grup, Livia este un excelent facilitator, a reusit sa coordoneze un grup de oameni foarte diferiti, cu niste dileme similare, punandu-ne intrebarile potrivite, a reusit sa ne ghideze pe drumul nostru. Datorita Liviei si programului am realizat care ne este drumul, ce vreau sa fac si am pornit in calatorie. Multumesc!

– R.D.

Daca in curgerea tumultoasa a zilelor si a intamplarior simtiti nevoia unui orizont, unui punct de sprijin sau pur si simplu a cuiva care sa va inteleaga… cautati aceasta pagina! Stiti cum a spus un mare om al antichitatii (Arhimede): “Dati-mi un punct de sprijin si rastorn pamantul!” Aici va veti gasi punctul de sprijin!

– D.N.

Cum vrei sa lucram impreuna?

Pasionati de capacitatea omului de reechilibrare si reglare, de invatare si adaptare, ne-am pus in slujba aprofundarii celor mai eficiente abordari de interventie psihoterapeutica, practicandu-le cu succes atat in cadrul sesiunilor de consiliere online, cat si fata in fata, la cabinetul nostru. Pastram aceleasi standarde de calitate inalta si dedicare, in cazul ambelor variante. Alege sa lucram impreuna asa cum vrei!