Consiliere online (Consiliere si psihoterapie online)

Consiliere si psihoterapie online

Serviciul de psihoterapie online si consiliere psihologica online a aparut din dorinta de a oferi posibilitatea persoanelor care nu pot ajunge la cabinet sa lucreze impreuna cu noi, cu cele mai eficiente forme de interventie dovedite clinic in acest moment, pe care avem posibilitatea de a le folosi si la distanta.

Consilierea psihologica si psihoterapia la distanta presupun desfasurarea sedintelor programate cu ajutorul mijloacelor electronice, online sau prin telefon.

CARE SUNT BENEFICIILE CONSILIERII ONLINE?

  • Este accesibila persoanelor care isi doresc sa lucreze cu noi si care nu pot ajunge la cabinet
  • In perioadele in care avem grija de siguranta personala si a celor dragi si respectam distantarea sociala solicitata in criza pandemica Covid- 19
  • Sedintele pot fi programate cand timpul liber este foarte limitat si exista intervale orare care nu ar fi permis deplasarea la cabinet
  • Esti complet protejat de intalnirea cu alte persoane in sala de asteptare a cabinetului
  • Este, adeseori, mai usoara impartasirea aspectelor personale din spatiul personal si online
  • In situatiile in care exista o anxietate generalizata, interactiunea online poate fi mai usoara decat psihoterapia fata in fata

In interventia psihoterapeutica, un important factor care influenteaza pozitiv eficienta tratamentului este relatia terapeutica sanatoasa. In acest sens, pentru a raspunde intrebarilor legate de eficienta psihoterapiei online si, implicit, a felului in care eficienta interventiei poate fi diferita fata de lucrul fata in fata, o multitudine de cercetari au descoperit si confirmat faptul ca tratamentul online este la fel de eficient ca cel fata in fata. Cercetari recente (2018, Journal of Psychological Disorders), 2014 (Journal of Affective Disorders) au aratat ca interventia psihoterapeutica online este la fel de eficienta ca interventiile fata in fata pentru tratamentul depresiei majore, a tulburarilor de panica, anxietatii sociale si anxietatii generalizate.

Distanta dintre vise si realitate este actiunea…

CUM LUCRAM?

In ultimii ani, pe masura ce am primit din ce in ce mai multe solicitari pentru psihoterapie online, ne-am antrenat si am urmat unele formari specifice pentru lucrul in mediul virtual si avem o varietate de instrumente si modalitati de lucru pe care le utilizam cu usurinta.

Din experienta ultimilor 9 ani de lucru online cu persoane din intreaga lume, putem sa confirmam din practica eficienta acestei forme de lucru.

Ne contactezi pentru a stabili o sedinta de psihoterapie sau consiliere psihologica si ne specifici care este intervalul orar (utilizand ora Romaniei) in care esti disponibil.

Ia in considerare faptul ca suntem pregatiti si formati special pentru psihoterapia online in toate tipurile de interventii. Astfel, putem lucra in individual atat psihoterapie clasica (verbala), cat si prin metoda propozitiei intentiei sau utilizand EMDR.

Dupa ce vei lua legatura cu noi, iti vom raspunde si vom programa impreuna sedinta dupa completarea formularelor necesare (a contractului de servicii psihologice si a consimtamantului informat)

Vom lucra prin intermediul Zoom, aceasta fiind o platforma securizata. Tot ce trebuie sa faci este sa iti instalezi aceasta aplicatie pe device-ul pe care il vei folosi (pe laptop, calculator, tableta sau telefon), iar inainte cu 5-10 minute de sedinta noi iti vom transmite un link pe care il vei accesa

Asigura-te ca ai o conexiune buna la internet, ca ai spatiu personal (in timpul sedintei doar pentru tine), servetele si apa, pentru confort.

Oricand pana la sedinta ne poti contacta pentru a clarifica orice intrebare sau daca ai nevoie de informatii suplimentare legate de prima sedinta de consiliere sau psihoterapie.

Te asteptam cu incredere in tine!
ALEGE CU CINE VREI SA LUCREZI
TESTIMONIALE SI PARERI

Livia mi-a fost recomandata atat de o colega de facultate din tara, cat si de o fosta profesoara care mi-a fost mentor. Dupa 3 ani de terapie cu cineva fata in fata in Londra, am decis sa incep cu ea si am lucrat online de la inceput. Pentru mine sedintele sunt mult, MULT mai ofertante si bogate decat la prima experienta de psihoterapie iar distanta nu se simte deloc. Este prima data cand in psihoterapie lucrez si cu corpul, si cu gandurile si emotiile si cand simt un terapeut atat de cald si implicat. O recomand pe Livia si procesele cu ea! Online sau fata in fata, fiecare sedinta e o comoara.

– R.O

Am inceput psihoterapia cu Alex la inceputul pandemiei, dupa ce am fost diagnosticata cu tullburare obesesiv-compulsiva. Toate simptomele mele se intensificasera, aveam ganduri de suicid pentru ca sunt si eram singura si psihoterapia a fost penultima solutie. Pentru viata mea, ma bucur ca a functionat! L-am simtit pe Alex foarte implicat si profesionist, a fost acea stanca tare pe care am simtit ca ma pot baza sau ma pot sprijini la greu. Am invatat incet sa am grija de mine si sa imi iinteleg tendintele si am inceput sa lucram online cu EMDR si in momentul asta aproape nu mai am simptome. Va recomand terapia online, este tot psihoterapie, este grija pentru suflet si minte! Si il recomand pe Alex, omul profesionist si psihoterapeutul, pentru mine perfect!

– M.N

Cum vrei sa lucram impreuna?

Pasionati de capacitatea omului de reechilibrare si reglare, de invatare si adaptare, ne-am pus in slujba aprofundarii celor mai eficiente abordari de interventie psihoterapeutica, practicandu-le cu succes atat in cadrul sesiunilor de consiliere online, cat si fata in fata, la cabinetul nostru. Pastram aceleasi standarde de calitate inalta si dedicare, in cazul ambelor variante. Alege sa lucram impreuna asa cum vrei!