Clarificari servicii suport doliu

In urma contactarii specialistilor nostri de catre multiple persoane dezinformate in legatura cu serviciile de suport in perioada de doliu oferite de noi, venim cu clarificari publice in acest sens.

In acest moment, pe langa serviciile pentru care clientii nostri ne cunosc si ne recomanda (www.psihomedeor.ro), ne aflam in etapa de pregatire si oferire pro bono a unui grup de suport pentru perioada de doliu dedicat persoanelor care si-au pierdut partenerul de viata: http://psihomedeor.ro/grup-de-suport-gratuit-pentru-perioada-de-doliu-ianuarie/.

Aceste servicii nu sunt oferite in colaborare cu niciun ONG de profil si nu exista niciun fel de acord de colaborare in acest sens. Timpul si expertiza specialistilor nostri sunt oferite pro bono la initiativa acestora.

Mentionam in mod expres persoanelor care ne contacteaza din partea diferitelor ONG-uri pentru servicii de psihoterapie individuala gratuita ca nu exista un protocol de colaborare in acest sens.

Asa cum este mentionat si in protocolul de programare din site-ul nostru (http://psihomedeor.ro/tarife/), echipa Psihomedeor isi rezerva dreptul de a oferi reduceri persoanelor in situatii economice dificile- someri, studenti, familii monoparentale in dificultate- in limita locurilor disponibile.

Rugam ONG-urile care ne recomanda serviicile de psihoterapie individuala ca fiind gratuite in acest moment sa ne contacteze, daca este cazul, pentru clarificari si pentru a preveni dezinformarea pe viitor a beneficiarilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*