Brasov: Grup terapeutic pentru persoanele care si-au pierdut partenerul de viata

Brasov: Grup terapeutic si de suport in perioada de doliu 

petition2

Persoanele care si-au pierdut partenerul de viata sunt invitate in luna octombrie sa participe la grup terapeutic si de suport in perioada de doliu organizat in BRASOV de psihoterapeuti cu experienta de peste 5 ani in psihoterapia pierderii (detalii aici)

In cadrul programului de grup, participantii vor cunoaste alte persoane care trec prin situatii similare si vor putea intra in contact intr-un mediu sigur si deplin confidential cu emotiile si reactiile dificile din aceasta perioada, pentru ca sa poata  trece prin experienta dureroasa mai usor, mai putin singuri.

Intalnirea de grup se va desfasura in data de 15 octombrie intre orele 15.00-19.00 si este potrivit unui numar de 6-12 participanti, contravaloarea participarii fiind de 50 lei pentru cele 4 ore ale intalnirii.

Locatia va fi comunicata doar celor care vor face parte din grup.

Perioada de inscriere: 4 septembrie- 30 septembrie 2016.

Intalnirea de grup are rol terapeutic si de informarepromoveaza acceptarea si respectul experientei fiecarui participant in parte si isi propune sa previna complicatiile de ordin psihologic care pot aparea in dupa pierderea unui om drag. 

Grupul este facilitat de Livia Caciuloiu (detalii aici) si Alex Caciuloiu (detalii aici),  psihoterapeuti cu experienta in organizarea si facilitarea a grupurilor de sprijin pentru perioada de doliu, precum si in conceperea primelor programe de sprijin in perioada de doliu din tara.

 Trimite inscrierea ta aici pentru a programa o discutie cu Livia Caciuloiu (fata in fata sau pe Skype), pentru a decide daca acest eveniment este cea mai potrivita forma de sprijin pentru tine acum si pentru a primi informatiile de care simti ca ai nevoie.

Serviciile sunt disponibile oricui, indiferent de apartenenta religioasa, de varsta sau alte criterii.

Event oficial: https://www.facebook.com/events/646760438837981/

*In cazul in care printre cunoscutii vostri este vreo persoana careia i-ar putea folosi acest grup de suport, ajutati-o sa treaca mai usor prin aceasta perioada impartasindu-i aceasta informatie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*