Autoexplorare prin metoda propozitiei intentiei- 16 martie

Metoda propozitiei intentiei este elaborata de prof. Franz Ruppert si reprezinta o abordare profunda a psihicului uman, avand in centru teoria psihotraumatologica multigenerationala orientata spre identitate (IOPT– Identity Oriented Psychotrauma Theory and Therapy).
41548217_2205713319717210_4093536671302156288_nIn urma lucrului individual, persoana obtine o intelegere mai clara legata de functionarea personala din prezent, isi poate observa blocajele si ce le intretin si isi clarifica optiunile legate de reglare si insanatosire.

Procesul este unul nonintruziv si respecta ritmul clientului, unul dintre scopurile lucrului fiind sustinerea manifestarii si intaririi Eu-lui persoanei– care are in acest context libertatea de a decide pentru sine si pentru propriul proces.

Despre noninvazivitatea metodei, de la Gabor Mate, aici: https://www.youtube.com/watch?v=TyNT3u1NpgE

Mai multe despre metoda puteti asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=LHnCojrlfmk&feature=youtu.be (interviu cu Franz Ruppert)

Vom fi impreuna intre orele 9.15- 17.30, vom avea o ora pauza de pranz si pauze de aproximativ 10-15 minute dupa fiecare proces.

Despre facilitator:
Sunt psihoterapeut si consilier psihologic autonom si am competente acreditate in psihotraumatologie, asistare psihologica, ingrijiri paliative. Din 2011 lucrez cu persoane aflate in situatii de criza si cu istoric traumatic consistent (traume de relatie si sistem- violenta domestica, relatii abuzive, abandon, doliu complicat), atat in practica privata cat si ca psiholog colaborator cu ONG-uri si institutii de stat (dir. Prevenire abandon si trafic de persoane).
Sunt membra colaboratoare in Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (I.S.T.T.) si in prezent ma aflu la a doua formare in Psihotraumatologie multigenerationala orientata spre identitate (2018- 2020), prima fiind in Psihotraumatologie Multigenerationala si Constelatia Propozitiei Intentiei (2017- 2019).
Ca urmare a observatiilor mele din lucrului meu individual si a practicii private am inteles bogatia, potentialul si profunzimea metodei propozitiei intentiei, asa incat decid sa o aplic si sa o aprofundez cu respect si deschidere.

Despre experienta si pregatirea mea gasiti aici: http://psihomedeor.ro/psihologi-psihoterapeuti/livia-caciuloiu/

Detalii de plata si participare:
• 300 lei pentru persoanele care doresc sa isi lucreze propria constelatie (si sa lucreze ca rezonatori);
• 150 lei pentru persoanele care doresc sa lucreze ca rezonatori.

Plata se face prin virament bancar, in contul ING Bank: RO68INGB 0000 9999 0484 5710, deschis sub numele SCPP Caciuloiu si Asociatii, la denumirea platii notand “Workshop dezvoltare personala”.
Confirmarea locului implica plata unui avans. Daca va razganditi sau nu mai puteti ajunge, asteptam cu deschidere o persoana desemnata spre a participa in locul dumneavoastra.
Pentru inscriere si detalii: 0742 024642 (Livia)
Plata si participarea la acest workshop presupun acordul dumneavoastra asupra conditiilor de confidentialitate si semnarea unui acord in acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*
*