Dragi prieteni si colaboratori,

10540911_716677305048142_8464243418045699112_nSunt foarte recunoscatoare pentru oportunitatea pe care am avut-o in ultimii 6 ani de a oferi un suport important si necesar celor confruntati cu pierderea unui om drag prin colaborarea pe care am dezvoltat-o sub numele si prin intermediul asociatiei “Exista viata dupa doliu“.

La inceput am fost 3 oameni cu energie, elan si dorinta de ajuta. Eu si colegul meu Alex Caciuloiu ne-am pus intreaga expertiza psihologica impreuna pentru a evalua nevoile persoanelor care au pierdut un om drag, pentru a dezvolta servicii potrivite de suport psihologic in perioada de doliu si pentru a le implementa in Bucuresti si in tara. Am reusit cu succes astfel, alaturi de oameni potriviti, sa facem o diferenta in viata sutelor de persoane de care am fost alaturi prin servicii si evenimente de specialitate pe care eu si colegul meu le-am oferit gratuit si cu reduceri semnificative.

Ca psihologi si psihoterapeuti eu si Alex am crescut profesional in acesti ani cu fiecare om pe care am avut sansa de a il sprijini prin psihoterapie individuala fata in fata si prin Skype, cu fiecare grup de suport pe care l-am organizat si facilitat, cu fiecare eveniment public de comemorare, workshop destinat specialistilor sau tabere pentru familiile afectate de un deces ale caror programe de specialitate le-am creat si implementat. Implicit, viziunea noastra despre cum putem ajuta ca si specialisti intr-un mod a evoluat.

Dupa multa reflectie, am luat hotararea de a ne retrage serviciile de specialitate si de a continua dezvoltarea muncii noastre de psihologi specializati in ultimii 6 ani in consilierea psihologica si psihoterapie in perioada de doliu intr-o forma care sa ne permita fructificarea experientei si programelor de specialitate pe care le-am conceput.

Multumesc tuturor celor care mi-au dat sansa sa ii ajut si au avut increderea sa ne recomande!

In continuare, pe mine si Alex ne gasiti la Centrul Psihomedeor in care vom continua sa oferim servicii de specialitate persoanelor care au pierdut un om drag, informatii de specialitate actuale cu privire la sanatatea psiho-emotionala si evenimente profesionale pe care le vom continua sa le organizam.

Pentru orice intrebare sau nevoie de clarificare, ma gasiti pe aceasta adresa de email, ca si pana acum deschisa spre comunicare.

Sa ne (re)gasim cu bine!

Zile usoare,

Livia Caciuloiu si Alex Caciuloiu

(Echipa Psihomedeor)

Foto: Deschiderea centrului de regasire dupa pierdere, 2014, Bucuresti

Povestea asociatiei, de la infiintare (noiembrie 2011) pana in august 2015:

Drepturile de autor ale filmului de prezentare apartin Asociatiei Exista viata dupa doliu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Lasa-ti aici adresa de email si vei primi cele mai recente stiri si materiale semnate de echipa noastra!

Te-ai abonat cu succes. Multumim!

Contact
Suna acum!