logo Psihomedeor

Psihomedeor organizeaza programul “Ai puterea sa mergi mai departe!”, 

program terapeutic (profesional) de sprijin dupa pierderea unui om drag

Echipa Centrului Psihomedeor organizeaza in perioada septembrie 2015 – februarie 2016 programul Ai puterea sa mergi mai departe!, program terapeutic de sprijin dupa pierderea unui om drag.

In cadrul acestui program, orice persoana care a pierdut un om drag si are nevoie de sustinere psihologica beneficiaza de o sedinta de consiliere individuala gratuita, urmata de includerea intr-un grup de sprijin pentru perioada de doliu sau intr-ul grup terapeutic, precum si de o serie de sedinte gratuite de consiliere psihologica individuala si psihoterapie (intre 3- 6 sedinte).

Ai puterea sa mergi mai departe! este un proiect in care echipa noastra isi fructifica intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de lucru cu cele mai adanci teme existentiale: abandonul, separarea, moartea si Viata, un proiect nascut din pasiunea pentru oameni si inspirat de marea capacitate a acestora de a renaste in momentele in care credeau ca nu mai exista nicio speranta. O calatorie pe parcursul careia teama, nesiguranta, durerea si tristetea se transforma pas cu pas in acceptare, curaj, echilibru emotional si incredere in viitor.”  

logo PsihomedeorLivia si Alex Caciuloiu, facilitatorii din cadrul acestui program au o experienta practica extensiva in consilierea psihologica si psihoterapia doliului, precum si in organizarea si derularea programelor de sprijin pentru persoane care au pierdut un om drag. Experienta practica acumulata in dezvoltarea de programe terapeutice pentru perioada de doliu atat in mediul ONG, cat si in cadrul proiectelor derulate de centrul Psihomedeor le permite sa construiasca programe eficiente structurate pe nevoile reale ale participantilor si in beneficiul acestora.

Programul faciliteaza accesul unui numar de 40 de persoane- adulti, copii, adolescenti- care au pierdut pe cineva drag la servicii de specialitate si este oferit de echipa Psihomedeor ca investitie in sanatatea comunitatii si promovarea serviciilor profesionale de sustinere in perioada de doliu.

Programul de sustinere in perioada de doliu cuprinde:

Pentru informatii suplimentare si inscriere in programul “Ai puterea sa mergi mai departe!” ne puteti contacta folosind formularul din pagina de contact.

 Gasiti comunicatul de presa aici.

Acest program nu se suprapune suportului pe care l-am comunicat si pe care il oferim persoanelor care au pierdut pe cineva drag, implicate in tragicul eveniment din Clubul Colectiv- detalii aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Lasa-ti aici adresa de email si vei primi cele mai recente stiri si materiale semnate de echipa noastra!

Te-ai abonat cu succes. Multumim!

Contact
Suna acum!