Dragii mei,

Multi dintre noi am pierdut la un moment dat pe cineva iubit. Fie ca am pierdut un copil, un parinte, fie ca am pierdut partenerul de viata, un frate sau un foarte bun prieten suferim intens insa in mod diferit, astfel incat cu greu putem gasi pe cineva care sa ne inteleaga si care sa stie cum sa ne ofere sustinerea emotionala necesara in aceste momente teribil de grele. In luna aprilie a avut loc un eveniment inedit in Romania: prima tabara cu scop terapeutic organizata special pentru vaduve tinere de catre asociatia “Exista viata dupa doliu”.

Pentru aceasta, echipa Psihomedeor a conceput si facilitat programul de psihoterapie de grup pentru toate participantele taberei, intreaga experienta fiind gratificarea muncii noastre din ultimii ani in asistarea familiilor monoparentale cu pierderi multiple.

Ma bucur sa vad ca oamenii sunt din ce in ce mai deschisi in fata acestui subiect dificil de gestionat si ca persoane din mass- media sunt interesate sa promoveze activitatile noastre de reechilibrare si reconstructie emotionala prin psihoterapia doliului si a pierderii. Va las sa urmariti o scurta interventie din cadrul emisiunii “Draga mea prietena” si o mini-prezentare a taberei, iar in curand voi reveni cu noutati.

Numai bine,

Livia

 

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Lasa-ti aici adresa de email si vei primi cele mai recente stiri si materiale semnate de echipa noastra!

Te-ai abonat cu succes. Multumim!

Contact
Suna acum!