Untit4led

Untit4ledAlex Caciuloiu, psihoterapeut si Sr. HR Executive, a scris pentru site-ul revistei Psychologies un articol amplu despre motivele pentru care apare tendinta si nevoia de refugiere in munca si modalitati prin care ne putem reechilibra dupa o perioada in care am investit intens profesional.

Cititi intregul articol prin click aici!

“Pe termen scurt, poate fi o strategie de coping, insa pe termen lung este necesara o abordare care sa permita constientizarea situatiei dureroase si gestionarea acesteia. In acest fel, locul de munca se poate transforma din refugiu cu rol echilibrant intr-o himera a solutiilor prin care se asteapta rezolvarea situatiei din viata personala care poate ingreuna adaptarea la provocarea initiala.

De aceea, oricare ar fi motivul pentru care cineva are nevoia sa se refugieze in munca este important sa isi recunoasca si accepte aceasta tendinta. Apoi, respectandu-si ritmul interior, sa se orienteze catre solutionarea dificultatilor reale din viata personala pentru o echilibrare naturala si sanatoasa a nevoilor sale.”

Sursa foto: http://www.psychologies.ro/cunoaste-te-2/job/motive-pentru-care-ne-refugiem-in-munca-2151079

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Lasa-ti aici adresa de email si vei primi cele mai recente stiri si materiale semnate de echipa noastra!

Te-ai abonat cu succes. Multumim!

Contact
Suna acum!