Metoda propozitiei intentiei este elaborata de prof. Franz Ruppert si reprezinta o abordare profunda a psihicului uman, avand la baza teoria psihotraumatologica orientata spre identitate (IOPT- Identity Oriented Psychotrauma Theory and Therapy).

support-groups-pic-lr-212x300Lucrul prin metoda propozitiei intentiei este una bazata pe respect, aceasta tinand seama de dinamica si ritmul fiecarei persoane, de limitele pe care aceasta are nevoie sa le puna, procesul fiind unul structurat, profund, insa nonintruziv.

Metoda intentiei ofera posibilitatea persoanei care lucreaza sa isi vada dinamica interioara si prin claritatea si informatiile obtinute sa poata decide in continuare in ceea ce are de facut pentru a se reechilibra.

Cum se lucreaza?
Clientul isi formuleaza o intentie utilizand 6 elemente (cuvinte, desene, semne) si le plaseaza pe ecusoane pe care le ofera persoanelor din grup care sunt rugate (si care sunt de acord) sa rezoneze cu cuvantul. (exemple de intentii: Eu vreau sa fiu sanatos/ Vreau sa imi simt corpul/ Vreau sa inteleg…)
Folosindu-se de capacitatea de a rezona (de a intra in contact cu realitatea celuilalt prin simturi si capacitati empatice), rezonatorii scot la iveala informatii mai putin constiente ale persoanei care lucreaza. Urmeaza procesul personal care va revela indicii despre splitare, clarificari legate de emotii, de dinamica psihica, posibilitati de reglare, procesul fiind incheiat cu feedback-ul facilitatorului.

In cadrul lucrului, persoana isi va vedea si intelege propria functionare, resursele si potentialul de insanatosire, intregul proces stimuland capacitatile autoreglatorii ale persoanei.

Despre noninvazivitatea metodei, de la Gabor Mate, aici: https://www.youtube.com/watch?v=TyNT3u1NpgE

Mai multe despre metoda puteti asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=LHnCojrlfmk&feature=youtu.be (interviu cu Franz Ruppert)

Vom fi impreuna intre orele 9.15- 18.30, vom avea o ora pauza de pranz si pauze de aproximativ 10-15 minute dupa fiecare proces.

Despre facilitator:
Sunt psihoterapeut autonom, membru colaborator al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei si am formari si competente acreditate avansate in psihotraumatologie. Am urmat masterul de Psihotraumatologie si asistare psihologica, am absolvit formarea in Psihotraumatologie Multigenerationala si Constelatia Propozitiei Intentiei (cu Franz Ruppert, Diana Vasile) iar in prezent ma aflu la a doua formare in Psihotraumatologie multigenerationala orientata spre identitate (2018-2020).

Incepand din 2011 am dezvoltat si implementat programe complexe de asistare psihologica a persoanelor cu trauma de pierdere. Din acelasi an am lucrat, atat in practica privata, cat si in colaborare cu ONG-uri si institutii de stat, (dir. Prevenire abandon si prevenire a traficului de persoane) cu persoane aflate in situatii de criza si cu istoric traumatic consistent (traume de relatie si sistem- violenta domestica, relatii abuzive, abandon, doliu complicat).

Ca urmare a observatiilor mele din lucrul meu individual si a practicii private cu metoda intentiei am inteles bogatia, potentialul si profunzimea acestei metode, asa incat decid sa o aplic si sa o aprofundez cu respect si deschidere.

Despre experienta si pregatirea mea gasiti aici: http://psihomedeor.ro/psihologi-psihoterapeuti/livia-caciuloiu/

Detalii de plata si participare:
• 300 lei pentru persoanele care doresc sa isi lucreze propria constelatie (si sa lucreze ca rezonatori)
• 200 lei pentru persoanele care doresc sa lucreze ca rezonatori.

Confirmarea locului implica plata unui avans. Daca va razganditi sau nu mai puteti ajunge, asteptam cu deschidere o persoana desemnata spre a participa in locul dumneavoastra.
Plata se face prin virament bancar, in contul ING Bank: RO68INGB 0000 9999 0484 5710, deschis sub numele SCPP Caciuloiu si Asociatii, la denumirea platii notand “Workshop dezvoltare personala”.
Plata si participarea la acest workshop presupun acordul dumneavoastra asupra conditiilor de confidentialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Lasa-ti aici adresa de email si vei primi cele mai recente stiri si materiale semnate de echipa noastra!

Te-ai abonat cu succes. Multumim!

Contact
Suna acum!