Am avut o dimineata groaznica.

Lipsa locurilor de munca din piata face ravagii. Tinerii, adultii si persoanele de varsta a doua care pot lucra si carora nu li se ofera oportunitatea ajung incet- incet la disperare, si ajung in cele din urma sa apeleze la compromisuri la care nici nu s-au gandit.

Cu toate ca de aproape 3 ani lucrez cu si pentru oameni la cea mai mare companie de HR din tara, cazurile pe care le-am intalnit in ultimele zile m-au rascolit, intristat si revoltat. Nu le voi detalia aici din respect pentru dreptul la intimitate al fiecaruia, insa vorbesc despre persoane capabile, inteligente si care au ajuns in situatii mai mult decat delicate.

Dragii mei, in cazul in care va cautati un job, aveti probleme familiale si simtiti ca ajungeti la capatul puterilor, opriti-va putin! Luati un moment de liniste, cautati in voi, gasiti-va resursele pe care le-ati folosit pana acum- rabdarea, calmul, perseverenta, inteligenta, empatia, bucuria din cele mai simple lucruri- sau pe cele pe care nu le-ati folosit deloc, sau aproape deloc, si apelati la ele! Aveti incredere in voi pana la capat, iar daca simtiti ca ati obosit, cautati ajutor!

Post-ul meu de astazi nu se doreste a fi un post publicitar; nu trebuie si nu va cer sa apelati la mine pentru consiliere psihologica sau in cariera, insa apelati la cineva care sa va poate sustine in aceasta perioada dificila!

Proiectul meu (Pay it forward, postat si aici, pe blog) a avut mici insa importante succese, si iata ca nu a presupus niciun cost din partea celor consiliati! Deci se poate si fara bani.

Din respect si dragoste pentru voi insiva, in momentele grele, cautati suport!

Cu drag,

Livia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Lasa-ti aici adresa de email si vei primi cele mai recente stiri si materiale semnate de echipa noastra!

Te-ai abonat cu succes. Multumim!

Contact
Suna acum!