Metoda propozitiei intentiei este elaborata de prof. Franz Ruppert si reprezinta o abordare profunda a psihicului uman, avand in centru teoria psihotraumatologica multigenerationala orientata spre identitate (IOPT- Identity Oriented Psychotrauma Theory and Therapy).
 
Cum se lucreaza?
Persoana care doreste sa lucreze isi formuleaza sub forma unei intentii ceea ce il/o preocupa (un obiectiv, o clarificare, o intrebare, o dorinta pentru sine, etc.). Folosindu-se de participantii din sala drept reprezentantii cuvintelor intentiei sale si cu asistenta facilitatorului, isi consteleaza intentia si continuturile psihice inconstiente legate de aceasta.
In cadrul procesului, prin trairile si informatiile aduse in constelatie, se releva partile splitate ale Eului, dinamicile interne, mecanismele de aparare, resursele si potentialul de insanatosire, intregul proces stimuland vitalitatea si capacitatile naturale de vindecare ale persoanei.
In urma procesului, persoana obtine o intelegere mai clara legata de functionarea personala din prezent, isi poate observa blocajele si ce le intretin si isi observa optiunile legate de reglare si insanatosire.
 
41548217_2205713319717210_4093536671302156288_nProcesul este unul nonintruziv si respecta intru totul ritmul clientului, unul dintre scopurile lucrului fiind sustinerea manifestarii si intaririi Eu-lui persoanei- care are in acest context libertatea de a decide pentru sine si pentru propriul proces.
 
Despre noninvazivitatea metodei, de la Gabor Mate, aici: https://www.youtube.com/watch?v=TyNT3u1NpgE
 
Mai multe despre metoda puteti asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=LHnCojrlfmk&feature=youtu.be (interviu cu Franz Ruppert)
 
Vom fi impreuna in 3 noiembrie timp de 9 ore, intre orele 9.30-18.30, vom avea o ora pauza de pranz si pauze de aproximativ 10-15 minute dupa fiecare constelatie lucrata (maxim o ora cumulat).
 
Despre facilitator:
Livia Caciuloiu este psihoterapeut si consilier psihologic autonom cu competente acreditate in psihotraumatologie, asistare psihologica, ingrijiri paliative. Are experienta consistenta de lucru cu persoane aflate in situatii de criza si cu istoric traumatic (pierdere traumatica, doliu complicat, dependenta, violenta psihologica si fizica) atat in practica privata, cat si in colaborare cu ONG-uri si institutii de stat. Este membru colaborator in Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, cu formare in psihotraumatologie, asistare psihologica si Psihotraumatologie Multigenerationala si Constelatia Intentiei (IOPT, 2017- 2019). Mai multe detalii despre formator gasiti aici: http://psihomedeor.ro/psihologi-psihoterapeuti/livia-caciuloiu/
 
Detalii de plata si participare:
• 300 lei pentru persoanele care doresc sa isi lucreze propria constelatie (si sa lucreze ca reprezentanti);
• 150 lei pentru persoanele care doresc sa lucreze ca reprezentanti.
 
Plata se face la fata locului sau prin virament bancar, in contul ING Bank: RO68INGB 0000 9999 0484 5710, deschis sub numele SCPP Caciuloiu si Asociatii, la denumirea platii notand “Workshop dezvoltare personala”.
Confirmarea locului implica plata unui avans. Daca va razganditi sau nu mai puteti ajunge, asteptam cu deschidere o persoana desemnata spre a participa in locul dumneavoastra.
Pentru inscriere si detalii: 0742 024642 (Livia)
Plata si participarea la acest workshop presupun acordul dumneavoastra asupra conditiilor de confidentialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Lasa-ti aici adresa de email si vei primi cele mai recente stiri si materiale semnate de echipa noastra!

Te-ai abonat cu succes. Multumim!

Contact
Suna acum!