Metoda propozitiei intentiei reprezinta o abordare profunda a psihicului uman si are ca scop esential stimularea capacitatilor personale de insanatosire si vindecare ranite in urma unei traume psihice. Ea are centru teoria psihotraumatologica multigenerationala orientata spre identitate (IOPT- Identity Oriented Psychotrauma Theory and Therapy), fiind elaborata  de catre prof. Franz Ruppert.
 
Cum se lucreaza?
Persoana care doreste sa lucreze isi formuleaza sub forma unei intentii ceea ce il/o preocupa (un obiectiv, o clarificare, o intrebare, o dorinta pentru sine, etc.). Cu ajutorul participantilor din sala care isi ofera acordul pentru lucru, cuvintele intentiei sale vor fi reprezentate punand intentia in miscare si relevand toate continuturile psihice legate de aceasta.
In cadrul procesului, prin trairile si informatiile aduse clientul isi va observa, intelege si regla dinamica interna, mecanismele de aparare, clarificandu-si resursele si potentialul de insanatosire, intregul proces stimuland vitalitatea si capacitatile naturale de vindecare ale persoanei.
In urma lucrului, persoana obtine o intelegere mai clara legata de functionarea personala din prezent, isi poate observa blocajele si ce le intretin si isi observa optiunile legate de reglare si insanatosire.
 
41548217_2205713319717210_4093536671302156288_nProcesul este unul nonintruziv si respecta intru totul ritmul clientului, unul dintre scopurile lucrului fiind sustinerea manifestarii si intaririi Eu-lui persoanei- care are in acest context libertatea de a decide pentru sine si pentru propriul proces.
 
Despre noninvazivitatea metodei, de la Gabor Mate, aici: https://www.youtube.com/watch?v=TyNT3u1NpgE
 
Mai multe despre metoda puteti asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=LHnCojrlfmk&feature=youtu.be (interviu cu Franz Ruppert)
 
Vom fi impreuna in 8 decembrie intre orele 9.15-18.00, vom avea o ora pauza de pranz si pauze de aproximativ 10-15 minute dupa fiecare constelatie lucrata.
 
Despre facilitator:
Sunt psihoterapeut si consilier psihologic autonom si am competente acreditate in psihotraumatologie, asistare psihologica, ingrijiri paliative. Din 2011 am lucrat cu persoane aflate in situatii de criza si cu istoric traumatic consistent, atat in practica privata cat si ca psiholog colaborator cu ONG-uri si institutii de stat (violenta domestica, relatii abuzive, dependenta, prevenire abandon, doliu complicat).
Sunt membra colaboratoare in Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (I.S.T.T.) si in prezent ma aflu la a doua formare in IOPT (Psihotraumatologie multigenerationala orientata spre identitate), ca urmare a observatiilor mele din lucrului meu individual si a practicii care mi-au relevat bogatia, potentialul si profunzimea metodei propozitiei intentiei.Despre experienta si pregatirea mea gasiti aici: http://psihomedeor.ro/psihologi-psihoterapeuti/livia-caciuloiu/
Detalii de plata si participare:
• 300 lei pentru persoanele care doresc sa isi lucreze propria constelatie (si sa lucreze ca reprezentanti);
• 150 lei pentru persoanele care doresc sa lucreze ca reprezentanti.
 
Plata se face la fata locului sau prin virament bancar, in contul ING Bank: RO68INGB 0000 9999 0484 5710, deschis sub numele SCPP Caciuloiu si Asociatii, la denumirea platii notand “Workshop dezvoltare personala”.
Confirmarea locului implica plata unui avans. Daca va razganditi sau nu mai puteti ajunge, asteptam cu deschidere o persoana desemnata spre a participa in locul dumneavoastra.
Pentru inscriere si detalii: 0742 024642 (Livia)
Plata si participarea la acest workshop presupun acordul dumneavoastra asupra conditiilor de confidentialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Lasa-ti aici adresa de email si vei primi cele mai recente stiri si materiale semnate de echipa noastra!

Te-ai abonat cu succes. Multumim!

Contact
Suna acum!